24 Mayıs 2012 Perşembe

YIL SONU ETKİNLİĞİMİZ VE KURABİYELER





sunucularımız Ezgi ile Onur

Koromuz

cüce şov

pleybek gösterisi( Ceza 02 plaka)

Cici kızlar




Bu yıl öğrenilerim 5. sınıfı bitiriyorlar ve artık ayrılık vakti geliyor 5 yıldır birlikteyiz ve öğrencilerimi çok seviyorum oldukça çalışkan ,terbiyeli ve saygılı çocuklar inşallah hep böyle devam ederler ,onlara çok emek verdim  ileride hep iyi yerlerde görmek isterim çocuklarımı.
Çarşamba günü küçük bir program ve yemek düzenledik katılım oldukça güzeldi programımızda çok beğenildi.
Misafirlerimizi karşılarken ikram etmek için bu kurabiyeleri hazırladım 110 tane kurabiye yaptım hiç bu miktarda hazırlamamıştım velilerimden de yardım alamadığım için evde en büyük yardımcım kızım oldu ve birde ÖRGÜSEPETİM blogunun sahibi  benim gibi sınıf öğretmeni olan arkadaşım (lise yılarından ) yardım etti tabiki küçük kızı Sude de çok mutlu şekilde minik çiçekleri yaptı onun için de küçük kurabiyeler pişirmiştim.
Paketleme aşamasıda oldukça zahmetli oldu ama sonuçtan çok memnun kaldım ,baktım yap yap bitmiyor haydisofraya blogunun sahibi aynı zamanda da komşum olan  sevgili eltoşumu ve kızını da yardım için çağırdım ve gece 11 de bitirdim bana yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum .
Misafirlerimize girişte kızım sepet içinde bu kurabiyeleri ikram etti ,sınıf annemiz çikolataları sundu ve tatlı öğrencim Tutku da kolonya ikram etti .(alttaki fotoğrafta)






Bu fotoğraflarda kurabiyelerin yapılış aşamasından ve sevimli Sudemiz.




Sude de kendi kurabiyelerini süsledi.



3 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

harika olmuş kurabiyeler bayıldım emeklerinize sağlık,,,öğrencilerinizde pek tatlılar maşallah,benim küçük oğluşumda bu yıl 5. sınıfı bitiriyor ama bizim sınıfın böyle bir telaşı yok keşke olsaydı,bizlerde yardımcı olurduk,,,selamlar sevgiler

FATMA dedi ki...

herşey süper ellerine sağlık eltoşum darısı yeni aldığın sınıfın 4.sene sonu davetine inş ömrümüz olursa daha fazla yardım etmek isteriz :))))

yesilmutfaktanlezzetler.blogspot.com dedi ki...

Ellerinize saglik hersey cok güzel görünüyor, ögrenciler de cok tatli...Emeginize saglik...Sevgilerimle...