24 Eylül 2012 Pazartesi

PDÇS-76 TARİF NO:25

     Mutfağabuyrun bloğundan salatadan sonra harika süper bir pasta tarifi geliyor etkinliğimiz için çok teşekkürler diğer güzel tarifler için TIKLAYINIZ........


MUTFAĞA BUYRUN-yanardağ pasta

tüm arkadaşlarıma ve ziyaretçilerime  iyi akşamlar dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.bugün sizlerle çay saatleri için yapabileceğiniz sunum ve lezzetin bir arada olduğu çok güzel bir pasta tarifi paylaşmak istiyorum.değişik pasta tarifi arıyorsanız bu pastayı mutlaka deneyin derim.ayrıca bu tarifi PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ etkiliği için sevgili blog arkadaşım füsunun mutfağı na göndermek istiyorum.buyrun bakalım pastamızın tarifine.

malzemeler:
1 adet hazır pastaban
1 pk ahududulu meyve sosu
1 pk kremşanti
1 pk kakaolu pötübör büskivi
2 tane muz
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı çikolata damlası
eritilmiş çikolata veya nutella
1.5 su bardağı süt
sütle 1 pk krem şanti çırpılır.içine büskiviler kırılır.doğranmış muz,çekilmiş ceviz ve çikolata damlası ialve edilerek karıştırlır.
pastabanım 1 katı borcama konur.üzerine hazırlanmış kremşantili harç dökülür ve hafif kümbet şekli verilir.
diğer pastaban sigara böreği keser gibi önce dörde sonra tekrar keserek 8 parçaya bölünür.
üçgenler kremşatili harcın üzerine yerleştirilir.eritilen çikolata üçgenlere sürülerek soğuması beklenir.daha sonra ahududulu sos hazırlanır ve pastanın tepesindeki boşluktan dökülür.
afiyet olsun.


ayrıca bu tarifi ilk olarak görüdüğüm blog arkadaşıma  bu güzel pasta tarifi için teşşkkk ediyorum.orjial tarif için SONU GARANTİ TARİFLER  uğrayın derim.



Hiç yorum yok: