15 Kasım 2014 Cumartesi

KİREMİTTE KAŞARLI ALABALIK




         Alabalık sevmeyenlerin dahi yiyebileceği tereyağlı mis gibi bir balık tarifim var bugün mutlaka deneyin derim.
   
        Alabalığınızı yıkayın ve içine tuz ve pulbiber bira tereyağ koyup kiremite yerleştirin boş yerlerede bir iki parça tereyağ koyun ve 200 derecedeki fırına sürün .Pişmeye yakın fırından alıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri koyup tekrar fırına verin ve kaşarların kızarmasını bekleyin .Kızarınca fırından alıp servis yapın afiyet olsun....


2 yorum:

  1. Alabalık bana hep çok tatsız gelir ama sürekli tereyağı ile süper oluyor derler... Bu haftaki balık günümüzde mutlaka deneyeceğim...

    Sevgiler
    Evren

    YanıtlaSil
  2. Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?



    İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM