3 Haziran 2012 Pazar

KAHVALTILIK EKMEK




  Sabah evdeki bayat ekmeği değerlendirmek için yaptım ve çok beğenildi mutlaka deneyin çayın yanında nefis oldu.

     Ekmeği dilimliyormuş gibi kesin ama tam olarak ayırmayın daha sonra birde uzunlamasına kesin ama yine tam olarak ayırmayın kestiğiniz yerlere önce küçük küçük kestiğiniz tereyağ parçalarını yerleştirin daha sonra kaşarı ,sucukları,domates ve biberleri istediğiniz gibi yerleştirin  en üste yine biraz tereyağ parçaları serpiştirin ve 180 derecelik fırında kaşarlar eriyip sucuklar kızarana kadar pişirin daha sonrada çayla birlikte afiyetle yiyin.






6 yorum:

  1. kanvaltılık çok güzel olmuşda ama bakıyorumda hergün bişi keşfediyon eltoşum bayıldım ya bende isterimmmmmmmyenge sende fazla oluyosun deme sakın:)))küserim falla lalelerimi sill yaaaa

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyor deneneceklere eklendi teşekkürler.sevgiler.._firuze_

    YanıtlaSil
  3. eltoşum bi harikasın ellerine sağlık çok tşkler öpüldünüz:)

    YanıtlaSil
  4. Füsuncuğum beğenmene sevindim. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Bu tarif hep aklımdaydı tvde görmüştüm denemek istiyordum nede güzel olmuş :)
    Fusun hanım takipteyim,sizde izleyicim olun bol bol takipleşelim :)

    YanıtlaSil
  6. Bu tariften hep denemek istedim nede güzel olmuş,Fusun hanım takipçinizim :)
    Sizde izleyicim olun bol bol takipleşelim :)
    http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM